O NAS

DRU┼ŻINSKO PODJETJE ROZMAN MOTORSPORT:

-Tiskanje

-Servis motorjev

-Trgovina

Ponujamo rezervne dele in pribor za naslednjih blagovnih znamk:┬áAirsal, Arreche, Athena , BCD, Kenda, Koso, Kymco, Leovince, Malossi, MTKT, Naraku, Polini, TECNIGAS, Turbo Kit in Yasuni za skuterje in kolesa so: Aprilia, Benelli, Baotian, Benzhou, CPI, Derbi, generi─Źna, Gilera, Honda, Hyosung, Jinlun, Jmstar, Keeway, Kymco, Malaguti, MBK, Peugeot, PGO, Piaggio, Vespa, Qingqi, SYM in Yamaha.

 

Rozman Motorsport┬áje manj┼íe dru┼żinsko podjetje, ki se ukvarja z razli─Źnimi storitvami, na podro─Źju moto ┼íporta. Ustanovljeno je bilo ┼że leta 1979 in imamo zelo veliko izku┼íenj na samem podro─Źju moto ┼íporta.┬áUkvarjamo se s prodajo in servisiranjem motornih koles, skuterjev in ┼ítirikolesnikov. Prav tako na na┼íih policah najdete┬áopremo za motoriste, rezervne dele in ostali potro┼íni material┬ápotreben za jeklene konji─Źke.

Veliko let smo ┼że s svojo prodajo prisotni na podro─Źju samega motokrosa. Veliko izku┼íenj smo si nabrali z dirkanjem in sodelovanjem v motokrosu, saj sem dirkal sam in ┼íe moj sin┬áAle┼í Rozman. Zadnja leta pa Vam nudimo tudi evente - prireditve s ┼ítirikolesniko in motornimi sanmi, ki vam popestrijo prireditve in pove─Źajo ┼ítevilo obiskovalcev na sami prireditvi. Zadnja leta veliko sodelujemo z┬áFMX AIRMADA┬á"team-om" in┬áQuad freestaylerjem - Ale┼í Rozmanom na vseh prireditvah po Sloveniji, Franciji, Avstriji, Hrva┼íki in Italiji.

 

STORITVE, KI JIH NUDIMO:

servis cestnih in kros motorjev, skuterjev in štirikolesnikov,

servis vilic in amortizerjev,

brušenje cilindrov,

predelava kros motorjev, skuterjev in štirikolesnikov,

okroglo bru┼íenje in stru┼żenje,

honanje, ...

 

Poleg ┼że na┼ítetih storitev pa z na┼ío h─Źerinsko "firmo"┬áRozman Design┬ázelo dobro delujemo tudi na podro─Źju designa in grafik, kjer lahko po ┼żelji izdelamo in oblikujemo grafike za motorje, skuterje, ┼ítirikolesnike, avtomobile, prikolice, ... Veliko izku┼íenj pa imamo tudi z barvanjem ─Źelad.

 

ekipa Rozman Motorsport